Dr Ceutics

Dr Ceutics

199,000đ
Mã sản phẩm: SP005828
Tình trạng: Còn hàng
Đã xem 2076 lần

Tùy chọn đang có

Thẻ từ khóa: Dr Ceutics

Mô tả Sản phẩm

Nghe nói Dr Ceutics “đá” The Ordinary ra chuồng gà ⁉️ Ỏhhhh ... có thiệt phải là như vậy không dọooo 
Dr Ceutics – một thương hiệu của Việt Nam được đầu tư các thành phần hóa học theo lối y khoa với các mức giá siêu bình dân , sinh viên và có nhiều size cũng như nhiều phiên bản phù hợp cho nhu cầu của từng loại da các bạn đang gặp phải .
Có gì bên trong thành phần chi tiết từng phiên bản của các sản phẩm Dr Ceutics mà lại dám gáy là ‘’ĐÁ’’ mấy bà The Ordinary của thi luôn ⁉️
Cùng nhà FMC tham khảo qua bài post này để hiểu rõ hơn về brand Dr Ceutics cũng như đừng quên inbox cho nhà mình để được tư vấn kỹ hơn mọi người nhé !

Viết đánh giá

Lưu ý: không hỗ trợ HTML!
    Tồi           Tốt

When you order from shopnow.com.vn, you will receive a confirmation email. Once your order is shipped, you will be emailed the tracking information for your order's shipment. You can choose your preferred shipping method on the Order Information page during the checkout process.

The total time it takes to receive your order is shown below:

img

The total delivery time is calculated from the time your order is placed until the time it is delivered to you. Total delivery time is broken down into processing time and shipping time.

Processing time: The time it takes to prepare your item(s) to ship from our warehouse. This includes preparing your items, performing quality checks, and packing for shipment.

Shipping time: The time for your item(s) to tarvel from our warehouse to your destination.

Shipping from your local warehouse is significantly faster. Some charges may apply.

In addition, the transit time depends on where you're located and where your package comes from. If you want to know more information, please contact the customer service. We will settle your problem as soon as possible. Enjoy shopping!